امروز چهارشنبه, 29 اسفند 1397 - Wed 03 20 2019

تاریخچه شهرداری جلین

روستای جلین علیا از توابع دهستان استرآباد جنوبی بخش مرکزی شهرستان گرگان در استان گلستان بنا به پیشنهاد وزارت کشور در تاریخ 24/8/1376 و به استناد ماده (12) قانون تعاریف و ضوابط تقسیات کشوری به شهر تبدیل و بعنوان شهر جلین شناخته شد و شهرداری جلین در تاریخ 23/۱۱/87 با حضور استاندار وقت جناب آقای محمودزاده و نمایندگان محترم مردم شریف گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی و مسئولین محترم استانی و شهرستانی و تعداد کثیری از مردم جلین تاسیس و با معرفی حمیدرضا ساری محمدلی بعنوان اولین شهردار،شهرداری جلین رسما فعالیت خود را آغاز نمود.

آقای قاسم شاهرخی بعنوان دومین شهردار شهر جلین فعالیت خود را رسماً از روز یکشنبه مورخ 28/9/89 آغاز نمود. وی پیش از این در شهرداری گرگان مشغول به فعالیت بوده است. قبل از انتخاب آقای شاهرخی بعنوان شهردار آقای سیدرضا حسینی سرپرستی شهرداری جلین را عهده دار بود.در سال 89 بودجه شهرداری جلین 3.500.000.000 ریال با تعداد 17 پرسنل (کارمندی و خدماتی ) که با توجه به سیاست های مدیریت آقای قاسم شاهرخی با شعار همت ، کار و تلاش و ارتقاء وضعیت موجود و حل مشکلات اجتماعی و زحمات جهادی با تدبیر و برنامه ریزی سر لوحه کار تیمی ایشان بود افزایش بودجه سالانه داشته که در سال 94 بودجه شهرداری18.000.000.000 ریال با 54 نفر نیروی مستقیم مشغول بکار و رشد پروژه های عمرانی و زیباسازی شهر و ایجاد تأسیسات و افزایش واحد های شهری از قبیل احداث پارک موتوری مشتمل بر زمینی به مساحت 2630 متر مربع در چند فاز - راه اندازی جایگاه سوخت CNG -احداث مجتمع خدمات رفاهی و تفریحی جنب جایگاه CNG -تملک ، ساخت و تعمیر و نگهداشت آلاچیق تفریحی توسکستان- خرید و اهداء زمین جهت احداث فرهنگ سرا و بازسازی آرامستان بهشت رضا- ایجاد بازار هفتگی- ایجاد بلوار وسط شهر- ساماندهی پلهای هوایی و زیباسازی شهر -پیگیری و حمایت از پاسگاه انتظامی و پلیس راهور -حمایت از کتابخانه عمومی شهر- خریداری و تملک آرامستان شهداء حسن آباد از جمله فعالیت هایی این شهرداری در چند سال اخیر می باشد.