امروز جمعه, 06 ارديبهشت 1398 - Fri 04 26 2019

تاریخچه شهرداری جلین

روستای جلین علیا از توابع دهستان استرآباد جنوبی بخش مرکزی شهرستان گرگان در استان گلستان بنا به پیشنهاد وزارت کشور در تاریخ 24/8/1376 و به استناد ماده (12) قانون تعاریف و ضوابط تقسیات کشوری به شهر تبدیل و بعنوان شهر جلین شناخته شد و شهرداری جلین در تاریخ 23/۱۱/87 با حضور استاندار وقت جناب آقای محمودزاده و نمایندگان محترم مردم شریف گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی و مسئولین محترم استانی و شهرستانی و تعداد کثیری از مردم جلین تاسیس و با معرفی حمیدرضا ساری محمدلی بعنوان اولین شهردار،شهرداری جلین رسما فعالیت خود را آغاز نمود.

آقای قاسم شاهرخی بعنوان دومین شهردار شهر جلین فعالیت خود را رسماً از روز یکشنبه مورخ 28/9/89 آغاز نمود. وی پیش از این در شهرداری گرگان مشغول به فعالیت بوده است. قبل از انتخاب آقای شاهرخی بعنوان شهردار آقای سیدرضا حسینی سرپرستی شهرداری جلین را عهده دار بود.در سال 89 بودجه شهرداری جلین 3.500.000.000 ریال با تعداد 17 پرسنل (کارمندی و خدماتی ) که با توجه به سیاست های مدیریت آقای قاسم شاهرخی با شعار همت ، کار و تلاش و ارتقاء وضعیت موجود و حل مشکلات اجتماعی و زحمات جهادی با تدبیر و برنامه ریزی سر لوحه کار تیمی ایشان بود افزایش بودجه سالانه داشته که در سال 94 بودجه شهرداری18.000.000.000 ریال با 54 نفر نیروی مستقیم مشغول بکار و رشد پروژه های عمرانی و زیباسازی شهر و ایجاد تأسیسات و افزایش واحد های شهری از قبیل احداث پارک موتوری مشتمل بر زمینی به مساحت 2630 متر مربع در چند فاز - راه اندازی جایگاه سوخت CNG -احداث مجتمع خدمات رفاهی و تفریحی جنب جایگاه CNG -تملک ، ساخت و تعمیر و نگهداشت آلاچیق تفریحی توسکستان- خرید و اهداء زمین جهت احداث فرهنگ سرا و بازسازی آرامستان بهشت رضا- ایجاد بازار هفتگی- ایجاد بلوار وسط شهر- ساماندهی پلهای هوایی و زیباسازی شهر -پیگیری و حمایت از پاسگاه انتظامی و پلیس راهور -حمایت از کتابخانه عمومی شهر- خریداری و تملک آرامستان شهداء حسن آباد از جمله فعالیت هایی این شهرداری در چند سال اخیر می باشد.

نظرات (1) کلیک ها: 2823

سخن شهردار

منشور کار ما اقتدار و ارتقاء جایگاه شهرداری، احترام به حق و حقوق شهروندی
شتاب در خدمات رسانی و توسعه عمران و آبادانی و رفاه شهروندان

خدمت صادقانه به مردم که به فرموده بنیانگذار و معمار کبیر انقلاب اسلامی (ره) به عنوان ولی نعمتان اصلی این نظام اسلامی محسوب می گردند از بهترین مواهب و نعمات الهی است که در طول دوران زندگی یک فرد نصیب وی خواهد شد و مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی به واسطه قبول مسئولیت در این خصوص باید از این فرصت بدست آمده بهره بیشتری برند زیرا به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هیچ چیز بیشتر از خدمت صادقانه و پیگیری عالمانه مسئولان، مردم را خوشحال نمی کند و فضای زندگی عمومی را شاد نمی سازد که الحمدلله در این نظام اسلامی چنین است.
شهرداری جلین نیز در راستای همین فرمایشات ، اولویت اصلی کار خود را بر پایه ی  اقتدار و ارتقاء جایگاه شهرداری، احترام به حق و حقوق شهروندی، شتاب در خدمات رسانی و توسعه عمران و آبادانی و رفاه شهروندان نهاده است.
پروردگار متعال را شاکرم که توفیق خدمت به اهالی عزیز و شهید پرورشهر را بر دوشم نهاده است امیدوارم با یاری خداوند تبارک و تعالی و تلاش و کوشش همه جانبه و خرد جمعی به منظور اجرای تدابیر و سیاستهای شورای محترم شهر و تحقق بخشیدن به موضوعاتی در راستای آباد نمودن شهر بر مبنای چهار عنصر عقلانیت ، خرد ، کارآمدی ، تعامل و ارزشمندی را در کنار همکاری و همدلی مجموعه شهرداری جلین به نمایش بگذاریم.
بنده به عنوان شهردار جلین به همراه  همکاران خود سعی نموده  و بر آن تأکید داریم تا همواره مدافع حق و حقوق شهروندان محترم بوده و خود را در برابر مردم و پاسخگوئی به مشکلات آنان مسئول بدانیم.اینک امیدواریم با توجه به رویکرد شهرداری جلین با مشارکت شهروندان گام های بزرگی را برداریم.

و من ا... توفیق
قاسم شاهرخی