امروز جمعه, 06 ارديبهشت 1398 - Fri 04 26 2019

سخن شهردار

منشور کار ما اقتدار و ارتقاء جایگاه شهرداری، احترام به حق و حقوق شهروندی
شتاب در خدمات رسانی و توسعه عمران و آبادانی و رفاه شهروندان

خدمت صادقانه به مردم که به فرموده بنیانگذار و معمار کبیر انقلاب اسلامی (ره) به عنوان ولی نعمتان اصلی این نظام اسلامی محسوب می گردند از بهترین مواهب و نعمات الهی است که در طول دوران زندگی یک فرد نصیب وی خواهد شد و مدیران نظام مقدس جمهوری اسلامی به واسطه قبول مسئولیت در این خصوص باید از این فرصت بدست آمده بهره بیشتری برند زیرا به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هیچ چیز بیشتر از خدمت صادقانه و پیگیری عالمانه مسئولان، مردم را خوشحال نمی کند و فضای زندگی عمومی را شاد نمی سازد که الحمدلله در این نظام اسلامی چنین است.
شهرداری جلین نیز در راستای همین فرمایشات ، اولویت اصلی کار خود را بر پایه ی  اقتدار و ارتقاء جایگاه شهرداری، احترام به حق و حقوق شهروندی، شتاب در خدمات رسانی و توسعه عمران و آبادانی و رفاه شهروندان نهاده است.
پروردگار متعال را شاکرم که توفیق خدمت به اهالی عزیز و شهید پرورشهر را بر دوشم نهاده است امیدوارم با یاری خداوند تبارک و تعالی و تلاش و کوشش همه جانبه و خرد جمعی به منظور اجرای تدابیر و سیاستهای شورای محترم شهر و تحقق بخشیدن به موضوعاتی در راستای آباد نمودن شهر بر مبنای چهار عنصر عقلانیت ، خرد ، کارآمدی ، تعامل و ارزشمندی را در کنار همکاری و همدلی مجموعه شهرداری جلین به نمایش بگذاریم.
بنده به عنوان شهردار جلین به همراه  همکاران خود سعی نموده  و بر آن تأکید داریم تا همواره مدافع حق و حقوق شهروندان محترم بوده و خود را در برابر مردم و پاسخگوئی به مشکلات آنان مسئول بدانیم.اینک امیدواریم با توجه به رویکرد شهرداری جلین با مشارکت شهروندان گام های بزرگی را برداریم.

و من ا... توفیق
قاسم شاهرخی