امروز سه شنبه, 25 تیر 1398 - Tue 07 16 2019

•      مسئول اجرائیات و خدمات شهری از سال 88 تا سال90
  •      مسئول واحد عمران ازاسفندماه سال 88 تا کنون
شرح وظایف

*بررسی و تعیین خط مشی برنامه های کلی به منظور تهیه طرحهای فنی و اجرایی با توجه به احتیاجات فعلی و آتی شهر.

*نظارت کلی و ایجاد هماهنگی در امور مربوط به طرحهای عمرانی اعم از برنامه های جاری شهرداری یا طرحهای عمرانی خاص و زیر بنایی.

*نظارت بر حسن اجرای برنامه های مصوب عمرانی اعم از کوتاه مدت ، میان مدت و دراز مدت.

*مراقبت در تشکیل کمیسیونهای فنی و ایمنی و سایر کمیسیونهای خاص حوزه تحت نظارت و پیگیری مصوبات و تصمیمات متخذه در کمیسیونهای مذکور.

*انجام مکاتبات با مناطق و اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه امور فنی و عمرانی.

*برنامه ریزی و تهیه و تدوین ضوابط امور عمرانی

*کنترل و نظارت بر کار پیمانکاران و نظارت در هنگام تحویل پروژه زمین به پیمانکار.

*برنامه ریزی به منظور اجرای نقشه های تفصیلی تهیه شده در روی زمین.

*نظارت بر اجرای طرحها و پروفیلهای اجرایی خیابانها و انجام امور امانی و عمرانی.

*بررسی وضع موجود معابر از نظر نوسازی و زیر سازی به منظور پیش بینی در برنامه های عمرانی.

*نظارت بر نگهداری و نوسازی مستحدثات و همچنین انجام تعمیرات ساختمانها و مستحدثات و تاسیسات متعلق به شهرداری.

*پیش بینی تامین مواد و مصالح مورد نیاز کارگاه تولیدات بتونی و پیگیری لازم جهت حمل و نگهداری مصالح با رعایت شرایط فنی.

*مطالعه و بررسی زیر ساخت های عمرانی در وضع موجود (تهیه شناسنامه)

*ایجاد هماهنگی لازم بین مناطق و واحد های ذیربط در خصوص حفاریهای پیاده روسازی، پروژه های ساختمانی شهرداری و …

*نظارت و کنترل بر  عملیات پیمانکاران با توجه به نقشه ها و مشخصات فنی داده شده و بررسی صورت وضعیتها.

*نظارت بر تهیه طرحهای مربوط به امور فنی و ساختمانی و زیرسازی و برآورد هزینه های مربوطه.

*برنامه ریزی و ارائه طرحهای مربوط به پروژه های ساختمانی شهرداری.

*برنامه ریزی و نظارت بر طراحی پروژه های عمرانی در قالب بودجه های مصوب.