امروز پنج شنبه, 02 خرداد 1398 - Thu 05 23 2019

•      مسئول وب سایت شهرداری
  •      کارشناس امور بانوان و عفاف و حجاب
شرح وظایف

*استخدام و معرفی کارمندان واجد شرایط لازم جهت انجام مشاغل مورد نظر .

*بررسی و بکارگیری رویکردها و روش های نوین کاری برای انجام کارآمد وظایف و فعالیتها و عملکردها.

*برنامه ریزی و سرپرستی امور مختلف کارگزینی.

*تهیه پیش نویس های استخدامی از قبیل پیش نویس احکام، انتقال، ترمیم حقوق، مرخصی، معذوریت، ترفیع و ارتقاء و اضافه کار و نظیر آن با اطلاع شهردار و با رعایت قوانین ومقررات مربوطه.

*تهیه و تنظیم پیش نویس خلاصه پرونده استخدامی و صورت برداری از اوراق.

*رسیدگی به پیشنهادات و تقاضای واصله مربوط به استخدام، تبدیل وضع استخدامی، *ترفیع، ارتقاء، بازنشستگی و تعیین برقراری حقوق بازنشستگی و یا وظیفه و نظایر آن.

*بررسی امکانات رفاهی، ورزشی، بیمه و بازنشستگی کارکنان.

*نظارت در تامین احتیاجات شهرداری از لحاظ وسائل و لوازم اداری و برآورد هزینه آنها با همکاری واحدها و در نظر گرفتن اعتبارات مصوب.

*مطالعه قوانین و مقررات استخدامی و اظهار نظر در مورد نحوه اجرای قوانین ومقررات مورد عمل.

*بررسی مکاتبات و مراقبت در حسن انجام امور اداری و تهیه گزارشات لازم پیرامون مسایل مختلف شهرداری جهت مقامات مافوق.

*نظارت بر اجرای دقیق آئین نامه ها و قانون استخدام کشوری، قانون کار و تامین اجتماعی.

*ثبت و توزیع و تفکیک نامه های اداری وارده به شهرداری و ارجاع به دوائر ذیربط

*حفظ و نگهداری کلیه اسناد و اوراق و سوابق اداری مربوطه

*انجام سایر امور مشابه و دستوراتی که از طرف شهردار در حدود وظایف ارجاع می گردد.